AFAS Expert

Hospitalitys heeft als gecertificeerd AFAS Expert al jarenlang een goede relatie met AFAS en haar medewerkers. Veel projecten zijn gezamelijk tot een succes gemaakt.

Hospitalitys richt zich met name op de brede implementatie van het ERP systeem. Meestal werkzaam als projectleider / projectmanager of als adviseur voor de opdrachtgever. Hands-on het systeem inrichten en implementeren is natuurlijk ook dagelijkse praktijk.

De modules waar Hospitalitys zich op richt zijn oa. Profit CRM, Profit Financieel, Profit HRM , Profit Projecten, Profit Logistiek, Afas Insite & outsite

Daarnaast werkt Hospitalitys veel samen met andere AFASexperts / professionals die gespecialiseerd zijn op specifieke onderdelen. Kijk bij Profit-ERP-Experts

Om als gecertificeerd AFAS expert te mogen werken is het van belang dat het kennisniveau van het Profit-systeem optimaal is. Daarom wordt de kennis continue ge-update, is Hospitalitys bij inspraaksessies voor de doorontwikkeling van het systeem betrokken en worden ontwikkelingen op de voet gevolgd.

Kijk voor meer informatie op het AFAS Expert profiel binnen de AFAS site AFAS expert

Nu aan het werk bij:

Optimalisatie van Profit ERP, Intranet, Aanbesteding & implementatie landelijk kassasysteem

Begeleiding ERP implementatie

Implementatie van Profit Insite

Optimalisatie Profit en Insite

Systeem en procesoptimalisatie